Jump to content

Recommended Posts

თემა დავუთმოთ ჩვენ ნამუშევრებს, ვისაც სურვილი ექნება გავუზიაროთ ერთმანეთს ნამუშევრები, შევაფასოთ და ა.შ.

 

აუცილებელი არაა სორსი ვნახოთ, ვისაც როგორ ესურვება. თუნდაც მომხმარებლის მხრიდან.

Share this post


Link to post
Share on other sites

აგერ ჩემი :)
 

http://snakes.ge/

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://filmebi.in/

მუღამზე რო ვიყავი 1 კვირაში გავაკეთე მარა როცა დამეკარგა მუღამი მივაგდე და პლეირის ყიდვაც დამეზარა :D 200 კაცი შემოდის მაინც გუგლიდან ХД

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

DLE-ზე არ ითვლება გაკეთება :D გამზადებული შითია ეგ ძრავი. რომელსაც იწერ და უბრალოდ ჰოსტინგზე დებ :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

DLE-ზე არ ითვლება გაკეთება :D გამზადებული შითია ეგ ძრავი. რომელსაც იწერ და უბრალოდ ჰოსტინგზე დებ :D

http://android4oc.web44.net/0.1%20-%20Copy.html

ეს ხო ითვლება :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://android4oc.web44.net/0.1%20-%20Copy.html

ეს ხო ითვლება :lol:

თვალები მეტკინა :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

აგერ ჩემი :)

 

http://snakes.ge/

 

კარგია. ეფექტურია მაგრამ რაღაც ძალიან ჩაბნელებულია, იმისდა მიუხედავად რომ გველებზეა

http://filmebi.in/

მუღამზე რო ვიყავი 1 კვირაში გავაკეთე მარა როცა დამეკარგა მუღამი მივაგდე და პლეირის ყიდვაც დამეზარა :D 200 კაცი შემოდის მაინც გუგლიდან ХД

ეს მაგრა მომეწონა, კარგი ნამუშევარია. არ მიძრომიალია მაგრამ homepage მომეწონა

პროსტა დლე რომ არის ეგ უტეხავს

 

 

http://daimler.somee.com/

ეს გავაკეთე რაღაც პროექტისთვის უნიდან, მერცედესისთვის. იდეაში შიდა ქსელევით უნდა იყოს. 2 დღესა და 1 ღამეშია ეს ყველაფეირ გაკეთებული პრრაქტიკულად 0-იდან. არანაირი DLE/WordPress. ჩენსნი პროგრამირებითაა გაკეთებული. C#-ზეა + HTML5/CSS/JavaScript ვიზუალური მხარისთვის

 

 

ვისაც დიდი გრაფართოების ეკრანი გაქვთ გვერძე კიდე რაღაცეები გაჩნდება მთავარი გვერდის გარდა. 1700-ზე მეტი თუა სიგრძეში მგონი მაშინ აჩენს თუ არ მეშლება :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://android4oc.web44.net/0.1%20-%20Copy.html

ეს ხო ითვლება :lol:

 

კოდს მასე გადაბმულად ნუ წერ :D

<font> ამასაც საუკუნეა აღარ იყენებენ. align-იც დაიკიდე :D

კარგია. ეფექტურია მაგრამ რაღაც ძალიან ჩაბნელებულია, იმისდა მიუხედავად რომ გველებზეა

ეს მაგრა მომეწონა, კარგი ნამუშევარია. არ მიძრომიალია მაგრამ homepage მომეწონა

პროსტა დლე რომ არის ეგ უტეხავს

თემპლეიტიც გადაწერილია შესაბამისად მანდ. ასერომ :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

მეც გავაკეთე მუსიკალური "ვის უნდა მილიონი"  :kaffeetrinker_2:

ოთოს და სკინჰედს ქონდათ მგონი C-ზე.

 

ძირითადი ლოგიკა მზადაა. იდეები მომაწოდეთ რა დავამატო. დიზაინს და რაღაცებს მერე მივხედავ.

 

ნახეთ აბა.

http://bin.ge/dl/99336/test-V-1-3.rar.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

ნარმალნა. იუზერ ინტერფეისიც უკეთესი გქონდა ვიდრე სკინს და ოთოს :D მაგრამ მაინც უკეთესიც შეიძლება.

 

ისე ეგ მუსიკალური სოფტი ძალიან მოხშირდა და ბევრი დევს მასეთი. არსებულის გაკეთება მარტივია როცა ძირითადი ლოგიკა იცი.

რაიმე ისეთი მოიფიქრეთ რაც არ გინახავთ.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ნარმალნა. იუზერ ინტერფეისიც უკეთესი გქონდა ვიდრე სკინს და ოთოს :D მაგრამ მაინც უკეთესიც შეიძლება.

 

ისე ეგ მუსიკალური სოფტი ძალიან მოხშირდა და ბევრი დევს მასეთი. არსებულის გაკეთება მარტივია როცა ძირითადი ლოგიკა იცი.

რაიმე ისეთი მოიფიქრეთ რაც არ გინახავთ.

ეს ნახე აბა

კოდი კარგად დავხვეწე(ინტერფეისს დიდად არ შეეტყო მაგრამ მაინც), ტაიმერი, ქულების მთვლელი, მუსიკების შუიდან დაწყება და რაღაცები დავამატე. იუზერის ავტორიზაციაც უნდა დავამატო და მონაცემებს შეინახავს და რამე. კაროჩე ხოდზეა. კიდე ბევრი რამის მოფიქრება შეიძლება.

 

რამე იდეა მომაწოდე და ჩავუჯდები მერე. მთავარია ვები არ იყოს.

კარგად გავერთე მაგის წერისას.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ხო წინა ვერსიაზე შემდეგზე რომ გადადიოდა რაღაც დახტოდა ღილაკები და ციმციმებდა, გამოგისწორებია, ან თავისით შემოგესწორა. ენივეი გუუდ :D

 

ესეთი რაღაც დამიწერე აბა. ავიღე და 2 ფაილი შევიტანე ბრაუზით. გაიხსნა ორი ფანჯარა გადაბმული. ერთში ჩანს ერთი ფაილის სორსი, მეორეში მეორესი. შემდეგ პირველში ვნიშნავს რაღაც ნაწილს ნაწერს. მეორეში რაღაც ნაწილს. ვაჭერ ღილაკ რიფლეისს და დალშე შენ მიხვდი :mad:

 

თან გამომადგება :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

ხო წინა ვერსიაზე შემდეგზე რომ გადადიოდა რაღაც დახტოდა ღილაკები და ციმციმებდა, გამოგისწორებია, ან თავისით შემოგესწორა. ენივეი გუუდ :D

 

ესეთი რაღაც დამიწერე აბა. ავიღე და 2 ფაილი შევიტანე ბრაუზით. გაიხსნა ორი ფანჯარა გადაბმული. ერთში ჩანს ერთი ფაილის სორსი, მეორეში მეორესი. შემდეგ პირველში ვნიშნავს რაღაც ნაწილს ნაწერს. მეორეში რაღაც ნაწილს. ვაჭერ ღილაკ რიფლეისს და დალშე შენ მიხვდი :mad:

 

თან გამომადგება :D

ანუ ტექსტური ფაილები გვაქვს და ნაწერები უნდა გადაანაცვლოს?

Share this post


Link to post
Share on other sites

..........................................................................

Share this post


Link to post
Share on other sites

ანუ ტექსტური ფაილები გვაქვს და ნაწერები უნდა გადაანაცვლოს?

კი

Share this post


Link to post
Share on other sites

ახლა დავიწყე bash-ს სწავლა და აგერ უკვე ერთი პატარა სკრიპტიც მზადაა

 

#!/bin/bash
echo -n "type your name > "
read name
 if [[ "$name" == "" ]]; then
   name='mate'
   echo $name
 else
   echo $name
 fi

Share this post


Link to post
Share on other sites

კი

ძაან მარტივი გამოდგა შენი პროგრამა. საათნახევარში მოვრჩი, დაჟე არც დამჭირდა მაგდენი

c901df5d8192.png

 

რა მაინტერესებს ეხლა. შენახვა როგორ გავუკეთო? თითოეულ ფანჯარას ცალკე? თუ ესე იყოს როგორც არის და ორიგინალ ფაილებს გადააწეროს ორივე?

 

ან დავამატო კიდე რამე?

Share this post


Link to post
Share on other sites

უი ერთი რაღაც დამავიწყდა ოღონდ. რიფლეისი უნდა ქონდეს ორივე მხარესაც და შუაშიც. ოღონდ თუ შუაში დავაჭირე აკეთებს ექსჩეინჯს. ხოლო თუ ერთ მხარეს დავაჭირე მარტო. აიღებს იმ მხარიდან ტექსტს და გადააქვს მეორეში, პირველში უცვლელი რჩება..

სეივიც მასე რომ იყოს კარგი იქნებოდა. შუაში ორივეზე ასეივებდეს ერთდროულად და გვერდებზე თავის ფანჯარას მარტო

სორი :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

და კიდე ამასაც თუ გააკეთებ უფრო უკეთესი: ანუ მულტი სელექშენი რომ ჰქონდეს და გვაქვს ვთქვათ 5 ხაზი ტექსტითურთ. მოვნიშნე პირველი მესამე და მეხუთე ხაზი ვთქვათ. მერე წავედი მეორე ფანჯარაში და მოვნიშნე იქაც ანალოგიურად და რომ ჩაკოპირდეს მეორეშიც მსგავსად.  მეორეში რომ მოვნიშნო მაგალითად 2 3 და 95-ე ხაზი ჩააკოპირებს თანმიმდევრობით პირველიდან 1 3 5-ე ხაზი  :D

 

ანუ პირველი მონიშნული ჩაკოპირდეს მეორე ფანჯრის პირველ მონიშნულში რა

Share this post


Link to post
Share on other sites

მულტილესექშენი გაკეთებას ისედაც ვაპირებდი. :D

დანარჩენსაც დავამატებ, შუადღემდე მოვასწრებ იმედია, თორე მერე 2შაბთამდე აღარ მეცლება.

Share this post


Link to post
Share on other sites

მულტილესექშენი გაკეთებას ისედაც ვაპირებდი.  :D

დანარჩენსაც დავამატებ, შუადღემდე მოვასწრებ იმედია, თორე მერე 2შაბთამდე აღარ მეცლება.

 

 

:thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

მიშო სად რა ენაზე წერ ან სად ისწავლე? რამე ცენტრს მირჩევ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

მიშო სად რა ენაზე წერ ან სად ისწავლე? რამე ცენტრს მირჩევ?

C++-ს საფუძვლები უნივერსიტეტში გავიარე და ძაან გამომადგა. 

 

ეხლა C#ს ვაწვები. რაც ვიცი სინტაქსი 90%  ჩემით ვისწავლე გუგლის დახმარებით. სხვადასხვა სავარჯიშოებს ვაკეთებდი და რაც არ ვიცოდი გუგლში ვსერჩავდი.

 

კერძო მასწავლებლის ნომერს მოგცემ თუ გინდა.

 

ისე თუ აპირებ სერიოზულად სწავლას რო დაიწყო რაღაცების გარჩევა არ გაწყენს. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

მიშ დაგეზარა იმის გაკეთება? :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

მიშ დაგეზარა იმის გაკეთება? :D

არა, გუდაურში ვიყავი გუშინ ჩამოვედი, დღეს ჩავუჯდები.
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...