Jump to content

ირაკლი ზასეშვილი

წევრი
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ირაკლი ზასეშვილი

  • Rank
    დამწყები

Recent Profile Visitors

28 profile views
  1. შენი ბიოსის ბექაფი რომ გაკეთდეს და ჩემსაზე ჩაიწოროს ეშველება ეგრე ვითმ ?
  2. ბიოსს გეტყვი რატომ განვაახლე. ოპერატიულები ხომ რგბ არის და მაგათი პროგრამა ვერ ხედავდა მაგათ. ფორუმებზე რომ მოვიძიე პირველ ჯეზე ბიოსის განახლებას ურჩევდნენ. მეც ეგრე გავაკეთე, მაგრამ მაინც ვერ დაინახა. და ეს ახალი ბიოსიც დავტოვე როგორც იყო. მერე შემთხვევით წავაწყდი რომ ოპერატიულების მენიუში არის რაღაც გადასართველი, იმას თუ გადართავო მერე დანაიახავსო და მართალი ყოფილა. გადართვის მერე დაინახა. მაგრამ რაზგონზე მაინც ვერ ხედავს, სტოკზე კი ბატონო და ფერებსაც არეგულებს.
  3. ეხლა ზუსტად ისე გავწერე პარამეტრები როგროც შენ გიწერია. ლურჯი ეკრანი არ ჩანს ჯერ ჯერობით. აი სთაბილითი ტესტს აიდაზე მიწითლებს მაინც. არის ვარიანტი რომ აიდა ურებს ? 4101 ვერსია. შენ ძველი ვერსია გაქვს. კი ეგ მეყენა თავიდან. და ისევედ ძველი დავაყენო ვითომ ?
  4. დღეს ზუსტად ეგრე ვცადე დაყენება და არ გამოვიდა არაფერი. ოპერატიულებზე 1.39 რომ დავაყენე ძაბვა ოდნავ დიდხანს გაძლო სტაბილურობაზე და რა ვუყო არა. მანუალით თუ ვაკეთებ და რამე არასწორია არ ირთვება და ზბროსი უნდა. ოპერატიულებს სათითად რომ ვტესტავ ყველაფერი იდეალურად აქვს სანამ ბიოსს განვაახლებდი მანამდე ჩვეუელბრივად მუშაობდა 3000 XMP პროფილში. აი განახლების მერე აურია ეგრე. დავიჯერო ბიოსის ბრალი იქნება?
  5. შენ შეგიძლია შენი ბიოსის ფოტო რომ ჩმიგდო რა პარამეტრები გიყენია რომ ვნახო ?
  6. ეგ ხო ვიცი რომ მაქსიმუმ 1.4 ია, მაგრამ 3000 ზე ჩემებს უწერიათ 1.35. ტაიმინგებიც ხელიც გავუწერე ძაბვებიც და ყველაფერიც და მაინც ეგეთი რამეა. და ვერ დავუმუღამე ამ X99 - ს. X-58 ზე ბევრად მარტივად იყო ყველაფერი.
  7. xmp ზე როცა ვაყენებ 125 დგება ეგ. ირთვება, მაგრამ პატარა დატვირთვა და ლურჯი ეკრანი ეკრანი, სთაბილი ტესტს ვერ გადის.ისეთი შთაბეჭდილებაა თითქოს ძაბვა არ ყოფნის. არადა პროფილში რომ ვუყურებ 1.38 არის. პროცესორი მარტივად რაზგონდება უბრალო მამრავლის აწევით. ვერსად ვერ ვიპოვე ინფო ამის შესახებ. რამე განსაკუთრებული ნასტროიკები გაქვს ოპერატიულებზე ? ეს დაეწყო იმის მერე რაც ბიოსი განვაახლე. მანამდე XMP ზე იყო და მუშაობდა.
  8. გამაჯობათ. ესეიგი დავიწყებ იქედან რომ მაქვს შემდეგი ნაწილები დედაბარათი : Asus Sabertooth x99, პროცესორი 5820K და ოპერატიულები Corsair Vengence RGB PRO 3000 Mhz 32 GB. როგორც არ ვეცადე 3000 ზე ვერ დავაყენე ოპერატიულები. XMP პროფილის გამოყენებით 3000 სიხშირეზე დგება, მაგრამ პატარა დატვირთვა და ლურჯი ეკრანით ითიშება კომპიუტერი. ოპერატიულები ჯანმრთელია 100%. მანუალ რეჟიმში ტაიმინგებიდან დაწყებული ვოლტაჟით დამთავრებული, საერთოდ არ უნდა სისტემას ჩართვა. იქნებ ვინმემ მირჩიოთ და გამარკვიოთ რაში შეიძლება იყოს პრობლემა ? შეიძლება ეს ახალი ბიოსის ბრალი რომ იყოს ?
×
×
  • Create New...