NEIRON Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 გაგიმარჯოთ! ვინც ხართ ჩახედული ამ საკითხში,შემაშველეთ დარიგება. ნეტში მოივიძიე რამდენიმეგვარი ვაი რეცეპტი,სადაც ხან ასე წერია,ხან ისე. ასევე მაქვს კითხვა გამოსახდელ აპარატზე,კერძოდ ავზზე,ალუმინის ავზი ძველებური,რძის ბიდონები რომ იყო,წავა?ალუმინი ხომ არ განიცდის კოროზიას ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gajaviki Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 მაგ გამოსახდელ აპარატის დამზადებასაც აპირებ? ლედ ნათურებით და ქულერებით არ ვიცი, არ ვარ ჩახედული მაგ საკითხში. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEIRON Posted July 7, 2012 Author Share Posted July 7, 2012 მაგ გამოსახდელ აპარატის დამზადებასაც აპირებ? არ ვიცი, არ ვარ ჩახედული მაგ საკითხში. ჯერ ინფო მოვიძიო გიგი,დანარჩენს მოევლება:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqvsenti Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 eseigi გაგიმარჯოთ! ვინც ხართ ჩახედული ამ საკითხში,შემაშველეთ დარიგება. ნეტში მოივიძიე რამდენიმეგვარი ვაი რეცეპტი,სადაც ხან ასე წერია,ხან ისე. ასევე მაქვს კითხვა გამოსახდელ აპარატზე,კერძოდ ავზზე,ალუმინის ავზი ძველებური,რძის ბიდონები რომ იყო,წავა?ალუმინი ხომ არ განიცდის კოროზიას ? araferi ar uWirs alumins Ziritadad aryis saxdeli aparatebi spilenzisaa da e.w. duraluminis. ase rom aluminsac araushavs, metic saxlshi darcmunebuli var erti aluminis qvabi mainc geqneba romelshidac sachmels amzadeben aryis dayenebas rac sheexeba tyemlisgan igive procesia zustad rac chachis arayis damzadebisas : dakrefili masala(tyemali) unda motavsdes tavmoxdil churchelshi da unda daidugos rogorc gvinom, shemdeg xdeba misi aryad gamoxda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ბექა Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 სპილენძის აპარატი ნუ რავი 1 დიდი ქვაბი და ეგრეთწოდებული გეჯა უნდა Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEIRON Posted July 7, 2012 Author Share Posted July 7, 2012 არა,მაშტაბური არ მინდა,რაც შეიძლება კომპაქტური,კონდენსატორიც მასეთი მინდა გავაკეთო. Link to comment Share on other sites More sharing options...
გიაჩხეო Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 მოკლედ ჩაყრი კასრში დააყრი შაქარს,მოუკრავ თავს და დააცდი სანამ არ დაიწყებს დუღილს, მოურევ ხოლმე, სპირტის სუნი და გემო რომ მიეცემა ჩაყრი ქვაბში და იხილე ფოტო მერე დაგვიძახებ და ვნახავთროგორ დაამოდინგე,სულ ესაა,ხო სამწვადეს ჩვენ მოვიტანთ :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEIRON Posted July 7, 2012 Author Share Posted July 7, 2012 მოკლედ ჩაყრი კასრში დააყრი შაქარს,მოუკრავ თავს და დააცდი სანამ არ დაიწყებს დუღილს, მოურევ ხოლმე, სპირტის სუნი და გემო რომ მიეცემა ჩაყრი ქვაბში და იხილე ფოტო მერე დაგვიძახებ და ვნახავთროგორ დაამოდინგე,სულ ესაა,ხო სამწვადეს ჩვენ მოვიტანთ ოჰ,ოჰ ,კარგი დანადგარია როგორც ამ საქმეში ჩუხედავს,მაქვს ლამერული კითხვები: ქვაბი ალუმინის ხომ არ მოწამლავს დეგუსტატორს? ძველებური ალუმინს ბიდონი. იმ ბიდონს აქვს რეზინის "უპლატნიტელი" და "შეჭამს" ეს არაყი იმ რეზინას? იმავე ქვაბში ხომ მოსულა დუღილის პროცესი სადაც მინდა მერე უკვე "ჭეშმარიტად ავადუღო" ? კურკას ვტოვებ თუ ვაცლი ტყემალს? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ბექა Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 ოჰ,ოჰ ,კარგი დანადგარია როგორც ამ საქმეში ჩუხედავს,მაქვს ლამერული კითხვები: ქვაბი ალუმინის ხომ არ მოწამლავს დეგუსტატორს? ძველებური ალუმინს ბიდონი. იმ ბიდონს აქვს რეზინის "უპლატნიტელი" და "შეჭამს" ეს არაყი იმ რეზინას? იმავე ქვაბში ხომ მოსულა დუღილის პროცესი სადაც მინდა მერე უკვე "ჭეშმარიტად ავადუღო" ? კურკას ვტოვებ თუ ვაცლი ტყემალს? როცა დუღს აზრი არ აქვს სად ჩაყრი და კურკას ტოვებ რეზინს მალე ვერ ჭამს მგონი და მერე მთავრია სპილენძში გამოხადო Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEIRON Posted July 7, 2012 Author Share Posted July 7, 2012 როცა დუღს აზრი არ აქვს სად ჩაყრი და კურკას ტოვებ რეზინს მალე ვერ ჭამს მგონი და მერე მთავრია სპილენძში გამოხადო სილენძში 1 კგ-ში 40 ლარი მომიხიეს და ქვაბი რომ შევკრა მაგისგან,მაგრად ბლომად ჯდება კონდენსატორს კი სპილენძის მილისგან დავამზადებ,ასე 40 ლარამდე მასალა ჰყოფნის. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ბექა Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 სილენძში 1 კგ-ში 40 ლარი მომიხიეს და ქვაბი რომ შევკრა მაგისგან,მაგრად ბლომად ჯდება კონდენსატორს კი სპილენძის მილისგან დავამზადებ,ასე 40 ლარამდე მასალა ჰყოფნის. როგორი გამაგრილებლის დამზადებას აპირებ ?:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
გიაჩხეო Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 კლასიკური ვარიანტია სპილენძის ქვაბი,ბიდონშიც შეიძლება არავის არაფერი არ მოუვა (დათრობის გარდა),არაფერს არ აცლი და არ რეცხავ,დაბალი ცეცხლი რომ არ მიიწვას,დანარჩენს თვითონ მიხვდები,არაფერი ფილოსოფია არ არის გამოხდა,მთავარიამასალის მომზადება,კარგად უნდა დადუღდეს და ეგაა.დამატებულა პოსტი,დღეს ქვაბის ყიდვა ძალიან ძვირი სიამოვნებაა, ლიტრა მგონი 10 ლარია,თუ დაინტერესდები შემიძლია მიგასწავლო ქვაბის ოსტატი,მე ვისგანაც ვიყიდე. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEIRON Posted July 7, 2012 Author Share Posted July 7, 2012 როგორი გამაგრილებლის დამზადებას აპირებ ? სპირალისებური მინდა ბექა,კომპაქტურია და წარმადობაც იმავე აქვს ,როგორიც სწორ ანალოგებს. აი მილზე ვნახავ რამდენით გამახარებენ ,კონდინციონერის სპილენძის მილი მასალის ფასად იყიდება,სწორი მილი წონის კლასიკური ვარიანტია სპილენძის ქვაბი,ბიდონშიც შეიძლება არავის არაფერი არ მოუვა (დათრობის გარდა),არაფერს არ აცლი და არ რეცხავ,დაბალი ცეცხლი რომ არ მიიწვას,დანარჩენს თვითონ მიხვდები,არაფერი ფილოსოფია არ არის გამოხდა,მთავარიამასალის მომზადება,კარგად უნდა დადუღდეს და ეგაა პირველია და სატესტოდ წავა ,დანარჩენზე თუ რამე,შეგეკითხებით . Link to comment Share on other sites More sharing options...
გიაჩხეო Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 პირველია და სატესტოდ წავა ,დანარჩენზე თუ რამე,შეგეკითხებით ნიკა როცა გაგიხარდეს,რითიც შემეძლება დაგეხმარები.მართალია ბავშვობიდან ვაკვირდებოდი მაგ პროცესებს, მაგრამ მეც ეგრე ცდებით ვისწავლე Link to comment Share on other sites More sharing options...
ბექა Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 მეც ვაკვირდები ხოლმე :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverDozeD Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 რა ჯობია ზავოდობას იფ იფ. ტყემლის არ ვიცი, მაგრამ ჭაჭას ბავშვობიდან შეჩვეული ვარ (გამოხდას კაცო) და ტყემალიც იგივე მეთოდით გამოიხდება, ოღონდ კონკრეტული გამოცდილება მაინც აუცილებელია ვიღაცამ გაგიზიაროს რომ წყალში არ ჩაგეყაროს მთელი წვალება. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ბექა Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 მთავარია არ აასწრაფო და არც ძალიან შეანელო რომ გრადუსი ჰქონდეს Link to comment Share on other sites More sharing options...
L3onidas Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 ვააა ტყემლის არაყი არასდროს დამილევია ზაკუსკას გავჩითავთ ნიკა არ გაგვმაზო :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEIRON Posted July 10, 2012 Author Share Posted July 10, 2012 davadga tavi unda,1 guru aryis specs vesaubre,gemoti xvdeba spilenZshi tu araa gamoxdili da spilenZi minda mec .didi madloba axsnisTvis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgipr Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 mec mainteresebs es ambavi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEIRON Posted July 11, 2012 Author Share Posted July 11, 2012 ცოტ-ცოტათი გავიგე ინფოც,შაქარი არ უნდა საერთოდ,თუ გვინდა რომ კარგი იყოს. დიდი თერმომეტრიც ვიშოვე ორთქლის ტემპოს საზომად და სპილენძიც სავარაუდოდ ასე 100 ლარის მიდის. ნახეთ რა სილამაზეა: Link to comment Share on other sites More sharing options...
გიაჩხეო Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 შენი ამბავი რომ ვიცი ამისთანას ააწყობ :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
agapo Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 მთავარია რომ გამოხდი კურკიანად არ გამოხადო თორემ სიმწარე ექნება მტრისას :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.