Jump to content

ტყემლის არაყი-რაფერ უნდა ტექნოლოგია გამარკვიეთ


Recommended Posts

გაგიმარჯოთ!

ვინც ხართ ჩახედული ამ საკითხში,შემაშველეთ დარიგება.

ნეტში მოივიძიე რამდენიმეგვარი ვაი რეცეპტი,სადაც ხან ასე წერია,ხან ისე.

ასევე მაქვს კითხვა გამოსახდელ აპარატზე,კერძოდ ავზზე,ალუმინის ავზი ძველებური,რძის ბიდონები რომ იყო,წავა?ალუმინი ხომ არ განიცდის კოროზიას ?

43412050cdbf.jpg

Link to comment
Share on other sites

მაგ გამოსახდელ აპარატის დამზადებასაც აპირებ? :D ლედ ნათურებით და ქულერებით :D

არ ვიცი, არ ვარ ჩახედული მაგ საკითხში.

Link to comment
Share on other sites

მაგ გამოსახდელ აპარატის დამზადებასაც აპირებ? :D

არ ვიცი, არ ვარ ჩახედული მაგ საკითხში.

ჯერ ინფო მოვიძიო გიგი,დანარჩენს მოევლება:D

Link to comment
Share on other sites

eseigi

გაგიმარჯოთ!

ვინც ხართ ჩახედული ამ საკითხში,შემაშველეთ დარიგება.

ნეტში მოივიძიე რამდენიმეგვარი ვაი რეცეპტი,სადაც ხან ასე წერია,ხან ისე.

ასევე მაქვს კითხვა გამოსახდელ აპარატზე,კერძოდ ავზზე,ალუმინის ავზი ძველებური,რძის ბიდონები რომ იყო,წავა?ალუმინი ხომ არ განიცდის კოროზიას ?

43412050cdbf.jpg

araferi ar uWirs alumins Ziritadad aryis saxdeli aparatebi spilenzisaa da e.w. duraluminis. ase rom aluminsac araushavs, metic saxlshi darcmunebuli var erti aluminis qvabi mainc geqneba romelshidac sachmels amzadeben

aryis dayenebas rac sheexeba tyemlisgan igive procesia zustad rac chachis arayis damzadebisas : dakrefili masala(tyemali) unda motavsdes tavmoxdil churchelshi da unda daidugos rogorc gvinom, shemdeg xdeba misi aryad gamoxda.

Link to comment
Share on other sites

არა,მაშტაბური არ მინდა,რაც შეიძლება კომპაქტური,კონდენსატორიც მასეთი მინდა გავაკეთო.

Link to comment
Share on other sites

მოკლედ ჩაყრი კასრში დააყრი შაქარს,მოუკრავ თავს და დააცდი სანამ არ დაიწყებს დუღილს, მოურევ ხოლმე, სპირტის სუნი და გემო რომ მიეცემა ჩაყრი ქვაბში და იხილე ფოტო

hqto0.jpg

მერე დაგვიძახებ და ვნახავთროგორ დაამოდინგე,სულ ესაა,ხო სამწვადეს ჩვენ მოვიტანთ :)

Link to comment
Share on other sites

მოკლედ ჩაყრი კასრში დააყრი შაქარს,მოუკრავ თავს და დააცდი სანამ არ დაიწყებს დუღილს, მოურევ ხოლმე, სპირტის სუნი და გემო რომ მიეცემა ჩაყრი ქვაბში და იხილე ფოტო

hqto0.jpg

მერე დაგვიძახებ და ვნახავთროგორ დაამოდინგე,სულ ესაა,ხო სამწვადეს ჩვენ მოვიტანთ :)

ოჰ,ოჰ ,კარგი დანადგარია :)

როგორც ამ საქმეში ჩუხედავს,მაქვს ლამერული კითხვები:

ქვაბი ალუმინის ხომ არ მოწამლავს დეგუსტატორს? :D

ძველებური ალუმინს ბიდონი.

იმ ბიდონს აქვს რეზინის "უპლატნიტელი" და "შეჭამს" ეს არაყი იმ რეზინას?

იმავე ქვაბში ხომ მოსულა დუღილის პროცესი სადაც მინდა მერე უკვე "ჭეშმარიტად ავადუღო" :D ?

კურკას ვტოვებ თუ ვაცლი ტყემალს?

Link to comment
Share on other sites

ოჰ,ოჰ ,კარგი დანადგარია :)

როგორც ამ საქმეში ჩუხედავს,მაქვს ლამერული კითხვები:

ქვაბი ალუმინის ხომ არ მოწამლავს დეგუსტატორს? :D

ძველებური ალუმინს ბიდონი.

იმ ბიდონს აქვს რეზინის "უპლატნიტელი" და "შეჭამს" ეს არაყი იმ რეზინას?

იმავე ქვაბში ხომ მოსულა დუღილის პროცესი სადაც მინდა მერე უკვე "ჭეშმარიტად ავადუღო" :D ?

კურკას ვტოვებ თუ ვაცლი ტყემალს?

როცა დუღს აზრი არ აქვს სად ჩაყრი

და კურკას ტოვებ

რეზინს მალე ვერ ჭამს მგონი

და მერე მთავრია სპილენძში გამოხადო

Link to comment
Share on other sites

როცა დუღს აზრი არ აქვს სად ჩაყრი

და კურკას ტოვებ

რეზინს მალე ვერ ჭამს მგონი

და მერე მთავრია სპილენძში გამოხადო

სილენძში 1 კგ-ში 40 ლარი მომიხიეს და ქვაბი რომ შევკრა მაგისგან,მაგრად ბლომად ჯდება :D

კონდენსატორს კი სპილენძის მილისგან დავამზადებ,ასე 40 ლარამდე მასალა ჰყოფნის.

Link to comment
Share on other sites

სილენძში 1 კგ-ში 40 ლარი მომიხიეს და ქვაბი რომ შევკრა მაგისგან,მაგრად ბლომად ჯდება :D

კონდენსატორს კი სპილენძის მილისგან დავამზადებ,ასე 40 ლარამდე მასალა ჰყოფნის.

როგორი გამაგრილებლის დამზადებას აპირებ ?:D

Link to comment
Share on other sites

კლასიკური ვარიანტია სპილენძის ქვაბი,ბიდონშიც შეიძლება არავის არაფერი არ მოუვა (დათრობის გარდა),არაფერს არ აცლი და არ რეცხავ,დაბალი ცეცხლი რომ არ მიიწვას,დანარჩენს თვითონ მიხვდები,არაფერი ფილოსოფია არ არის გამოხდა,მთავარიამასალის მომზადება,კარგად უნდა დადუღდეს და ეგაა.დამატებულა პოსტი,დღეს ქვაბის ყიდვა ძალიან ძვირი სიამოვნებაა, ლიტრა მგონი 10 ლარია,თუ დაინტერესდები შემიძლია მიგასწავლო ქვაბის ოსტატი,მე ვისგანაც ვიყიდე.

Link to comment
Share on other sites

როგორი გამაგრილებლის დამზადებას აპირებ ? :D

სპირალისებური მინდა ბექა,კომპაქტურია და წარმადობაც იმავე აქვს ,როგორიც სწორ ანალოგებს.

აი მილზე ვნახავ რამდენით გამახარებენ :D ,კონდინციონერის სპილენძის მილი მასალის ფასად იყიდება,სწორი მილი წონის

კლასიკური ვარიანტია სპილენძის ქვაბი,ბიდონშიც შეიძლება არავის არაფერი არ მოუვა (დათრობის გარდა),არაფერს არ აცლი და არ რეცხავ,დაბალი ცეცხლი რომ არ მიიწვას,დანარჩენს თვითონ მიხვდები,არაფერი ფილოსოფია არ არის გამოხდა,მთავარიამასალის მომზადება,კარგად უნდა დადუღდეს და ეგაა

პირველია და სატესტოდ წავა ,დანარჩენზე თუ რამე,შეგეკითხებით:) .

Link to comment
Share on other sites

პირველია და სატესტოდ წავა ,დანარჩენზე თუ რამე,შეგეკითხებით

ნიკა როცა გაგიხარდეს,რითიც შემეძლება დაგეხმარები.მართალია ბავშვობიდან ვაკვირდებოდი მაგ პროცესებს, მაგრამ მეც ეგრე ცდებით ვისწავლე

Link to comment
Share on other sites

რა ჯობია ზავოდობას იფ იფ.

ტყემლის არ ვიცი, მაგრამ ჭაჭას ბავშვობიდან შეჩვეული ვარ (გამოხდას კაცო) და ტყემალიც იგივე მეთოდით გამოიხდება, ოღონდ კონკრეტული გამოცდილება მაინც აუცილებელია ვიღაცამ გაგიზიაროს რომ წყალში არ ჩაგეყაროს მთელი წვალება.

Link to comment
Share on other sites

ვააა ტყემლის არაყი არასდროს დამილევია ზაკუსკას გავჩითავთ :D

ნიკა არ გაგვმაზო :D :D

Link to comment
Share on other sites

davadga tavi unda,1 guru aryis specs vesaubre,gemoti xvdeba spilenZshi tu araa gamoxdili da spilenZi minda mec .

didi madloba axsnisTvis!

Link to comment
Share on other sites

ცოტ-ცოტათი გავიგე ინფოც,შაქარი არ უნდა საერთოდ,თუ გვინდა რომ კარგი იყოს.

დიდი თერმომეტრიც ვიშოვე ორთქლის ტემპოს საზომად და სპილენძიც სავარაუდოდ ასე 100 ლარის მიდის.

ნახეთ რა სილამაზეა:

app1.jpg

Link to comment
Share on other sites

მთავარია რომ გამოხდი კურკიანად არ გამოხადო თორემ სიმწარე ექნება მტრისას :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.