Jump to content

Off-Topic: Part XV


Recommended Posts

მაღაზიაში დაფასოებულები არ შემხვედრია,ბაზარში ისე უფრო მეტი შანსია.

სუულ წინაზე ვიყიდე,მარილზე ვხლიდი,მოკლედ ტექნიკა არ ვიცოდი და დედა უტირე:D,შევწვი,მაგრამ ვაი მაგ შეწვას 1 ტაფიდან 1 მუჭა რომ არ გამოვიდა ბატი-ბუტი:D

შენ რა მეთოდით ხალავ?

ადრე კარგად ვაკეთებდი, 1-2 კვირის წინ კიდე დავითრეი და 3 ცდიდან გამომივიდა ძალიან მაგარი, მთელი ქვაბი გავავსე :D

ე.ი როგორ გაკეთებ

ვადგავ საშვალო ზომის ქვაბს, 5-8 ლიტრიანი (სასურველია გამჭვირვალე თავსახური)

ვადგამ საშუალო ცეცხლზე, ვასხამ ზეთს და ვანაწილებ რო მთელ ზედაპირს მოედოს და 3-4 მარცვალს ვაგდებ ეგრევე

ვაცდი სანამ ეს 3-4 გასკდება, ვყრი დანარჩენებს რო ზედაპირი პრაქტიკულად დაიფაროს მაგრამ იმდენს არა რო 2 ფენად დაიდოს ვაყრი მარილს და ზუსტად 30 წამით ვიღებ ცეცლიდან.

მერე ისევ ვდგამ და ვაცდი სანამ დაიწყებს სროლას, თან შიგადაშიგ ვაჯანჯღარებ რო ქვედა არ დაიწვას, მარცლები რო ქვემოდ მოვდეს

სროლა რო შეჩრედება/შენელდება ვიღებ ცეცხლიდან და ეგრევე ვხსნი თავსახურს რო კონდენცირება არ მოხდეს და ნამიანი ბატიბუტი არ ვჭამო, ვყრი ჟამში და მივდირთმევ

ალლეს ქლარ? :D

Link to comment
Share on other sites

მაგარი ვიდეოა :D

:lollol: :lollol: :lollol: :lollol:

Link to comment
Share on other sites

-უფროსო BMW ვაშლს ჭამს?

-არა საიდან მოიტანე?

-რავი საბურთალოზე ვნახე ხეზე იყო ასული :D

Link to comment
Share on other sites

ხვალამდე აბა წავედი დავიძინო :cekva: :cekva:

Link to comment
Share on other sites

თბილისში ხომ არ იცით სადმე თუ იყიდება ტორო? http://cgi.ebay.com/El-Toro-Tequila-silver-gold-/250872517825?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a692ad4c1#ht_500wt_949

Link to comment
Share on other sites

ადრე კარგად ვაკეთებდი, 1-2 კვირის წინ კიდე დავითრეი და 3 ცდიდან გამომივიდა ძალიან მაგარი, მთელი ქვაბი გავავსე :D

ე.ი როგორ გაკეთებ

ვადგავ საშვალო ზომის ქვაბს, 5-8 ლიტრიანი (სასურველია გამჭვირვალე თავსახური)

ვადგამ საშუალო ცეცხლზე, ვასხამ ზეთს და ვანაწილებ რო მთელ ზედაპირს მოედოს და 3-4 მარცვალს ვაგდებ ეგრევე

ვაცდი სანამ ეს 3-4 გასკდება, ვყრი დანარჩენებს რო ზედაპირი პრაქტიკულად დაიფაროს მაგრამ იმდენს არა რო 2 ფენად დაიდოს ვაყრი მარილს და ზუსტად 30 წამით ვიღებ ცეცლიდან.

მერე ისევ ვდგამ და ვაცდი სანამ დაიწყებს სროლას, თან შიგადაშიგ ვაჯანჯღარებ რო ქვედა არ დაიწვას, მარცლები რო ქვემოდ მოვდეს

სროლა რო შეჩრედება/შენელდება ვიღებ ცეცხლიდან და ეგრევე ვხსნი თავსახურს რო კონდენცირება არ მოხდეს და ნამიანი ბატიბუტი არ ვჭამო, ვყრი ჟამში და მივდირთმევ

ალლეს ქლარ? :D

იმდენი რაიმე ნდომებია,"პიურეს გავაკეთებ" მაგის დედაც :D

Link to comment
Share on other sites

იმდენი რაიმე ნდომებია,"პიურეს გავაკეთებ" მაგის დედაც :D

დასაწერად გამოდის ბევრი თორე უცებ გეთდება. მე სულ 2-3 წთ მჭირდება ხოლმე და მთელი ქვაბი მზადაა :D

Link to comment
Share on other sites

მაგარია რა ველო

ჩემი სახლიდან კუსტაბზე ავედი ჩამოვედი მოვედი სახლში. 16კმ გამომივიდა ჯამში. გაასწორა, ასვლა იყო კუსტაბზე ცოტა დამღლელი მაგრამ დაშვებამ ისე გაასწორა ვაბშე აღარ მახსოვდა ასვლა :D

Link to comment
Share on other sites

გვედებში შემიტხელდა :(

მეც შეთხელებული მაქვს ეგრე აცადე გაიზარდოს თმები :D :D

ხალხურ მედიცინას მიყევი :chojinfc:

Link to comment
Share on other sites

მეტალის დასაღლელად რა დროა საჭირო?

დასაღლელად? :ugly_wink:

ტემპერატურა?

Link to comment
Share on other sites

მეტალის დასაღლელად რა დროა საჭირო?

რა?

დასაღლელად როგორ?

Link to comment
Share on other sites

დასაღლელად? :ugly_wink:

ტემპერატურა?

ხო, მეტალის დაღლილობა ქვია

რაღაც პერიოდის მერე მიკრობზარები უჩნდება და ერთ დღესაც გატყდება

ნორმალური, საქართველოს ტემპრატურა -10 - +45 ინტერვალი (ზამთარ, ზაფხულ :D )

რა?

დასაღლელად როგორ?

http://en.wikipedia.org/wiki/Metal_fatigue

Link to comment
Share on other sites

ხო, მეტალის დაღლილობა ქვია

რაღაც პერიოდის მერე მიკრობზარები უჩნდება და ერთ დღესაც გატყდება

ნორმალური, საქართველოს ტემპრატურა -10 - +45 ინტერვალი (ზამთარ, ზაფხულ :D )

ეგ სავარაუდოდ ლითონზეა დამოკიდებული და სიმკვრივეზეც IMO

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.