Jump to content

ჩილიმი როგორ "ავანთო"?


Recommended Posts

მოკლედ დედაჩემმა ჩამოიტანა ჩილიმი ეგვიპტიდან და როგორ ავანთო.

თითქოს ყველაფერს სწორად ვაკეთებ.

წყალს ვავსებ ნახევრამდე, არომატს ვდებ ზემოთ დირკებიან ადგილას, მერე ვაფარებ დახვრეტილ ფოლგას, ვადებ ნახშირს, ვუკიდებ ნახშირს მარა ბოლი არ გამოდის მაინც :შ

რა ვუყო? გეცოდინებათ აქ რა.

დაბდურ შენი იმედი მაქვს.

ნახშირს უკიდებ? :o

გავარვარებული ნახშირი უნდა დაადო პირდაპირ. ფოგლა ზემოდან გახვრეტილი უდნა იყოს, დირკები გაუკეთე

Link to comment
Share on other sites

ნახშირს უკიდებ? :o

გავარვარებული ნახშირი უნდა დაადო პირდაპირ. ფოგლა ზემოდან გახვრეტილი უდნა იყოს, დირკები გაუკეთე

ხო ეგრე ვაკეთება, ცალკე გავაცხელე ნახშირი და მერე დავადე.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ავანთე :bliss: :bliss:

Link to comment
Share on other sites

ხოდა დავხურავ მაშინ თემას

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.