Jump to content
OverDozeD

ფორუმის სრულყოფის გზები

Recommended Posts

23 minutes ago, Power_VANO said:

რომელი მოდული არ იხსნებოდა?

 

Spoiler

fce43718c344.jpg

სპოილერშია. ახლა for mobile-ზე რო გადავიყვანო, მერე აღარ იხსნება ეგ მოდული. default-ზე უფრო გავს მობილურის თემას ვიდრე მობილურზე. ვიფიქრე, იქნებ უფრო სხვანაირი არისმეთქი და გადავიყვანე მობილურით მობაილზე, მაგრამ დესკტოპივით იყო... :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, OpTiMeR said:

 

  Reveal hidden contents

სპოილერშია. ახლა for mobile-ზე რო გადავიყვანო, მერე აღარ იხსნება ეგ მოდული. default-ზე უფრო გავს მობილურის თემას ვიდრე მობილურზე. ვიფიქრე, იქნებ უფრო სხვანაირი არისმეთქი და გადავიყვანე მობილურით მობაილზე, მაგრამ დესკტოპივით იყო... :) 

მივხვდი, მადლობა :) აპდეიტის მერე დაზიანდა როგორც ჩანს. აპდეიტი დეფოლთ დიზაინის გარდა სხვებს არ ცვლის ხოლმე და ძველი ვერსიებია აშკარად ჩარჩენილი, მივხედავ.

ახალ აპდეიტებში მობაილ ვერსია საკმაოდ ნორმალურია სტანდარტულადაც.

Share this post


Link to post
Share on other sites

რას ერჩოდით ფორუმს? :(

  • Like 1
  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, LEON said:

რას ერჩოდით ფორუმს? :(

:o

შენ აქ თუ კიდევ ოდესმე გნახავდი არ მეგონა :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Power_VANO

ამას არ ეშველება :(

681bd0ba7ae4.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, Dr0idGh0sT said:

@Power_VANO

ამას არ ეშველება :(

 

 

კი, ამ დღეებში ვუშველი.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ეს 1 კვირაა ჩემთან აურია საიტმა. მაუსის გორგოლაჭით რომ ვწევ ქვემოთ მომენტლურად იჭედება. Redstone 4- ის ბრალი მეგონა მაგრამ Redstone 3-ზეც იგივეს აკეთებს და ვინმესთან არის მსგავსი სიტვაცია? opera და Chrome-ით ააქ ეს პრობლემა mozilla და microsoft edge საკაიფოდ უბერავს

Share this post


Link to post
Share on other sites

არა არანაერი პრობლემა არ აქვს ჩემთან არცერთ ბრაუზერზე 

Share this post


Link to post
Share on other sites

მშვენივრათ უბერავს ჩემთანაც, შეიძლება შენთან პროფილმა აურია, ცადე ცალკე ნულევოი სბორკის დაყენება და ნახე იქ რას იზამს, თუ გამოსწორდა ნასტროიკებში უნდა ეძებო პრობლემა, მე ამასწინათ ყველაფერი ზედმეტი ამოვშალე ჩემი 38 ოპერას პროფილდან და საგრძნობლათ გაუმჯობესდა ბრაუზინგის სისწრაფე და ფერებიც კი, თუმცა რამე ზედმეტი თუ გაყვა დაკრაშვებს დაიწყებს ან პლაგინები აღარ იმუშავებენ და ხელახლა გაგიხდება დასაყენებელი

Share this post


Link to post
Share on other sites

გუშინ  ფორუმი  მთელი დღე გათიშული იყო და ხო მშვიდობაა?

Share this post


Link to post
Share on other sites

ალბათ რაღაცას ასწორებდა ვანო, ან რაღაცამ გაუბერა და დროულათ ვერ მოხერხდა დაფიქსვა

Share this post


Link to post
Share on other sites

დღეს ასეთი რაღაცის ამოგდება დაიწყო ამ ფორუმზე როცა შემოვდივარ:

tLZ1Wlv.png

კასპერსკის ეშლება რამე თუ ფორუმზე სერტიფიკატია გასაახლებელი

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

რერტიფიკატის პრობლემა იყო როგორც გავიგე და უკვე გამოსწორებულია

Share this post


Link to post
Share on other sites

ჰო, სერტიფიკატის პრობლემა იყო, მოვაგვარე.

Share this post


Link to post
Share on other sites

დაპოსტვას როდესაც ვაჭერ, არ იპოსტება იქამდე, სანამ არ დავარეფრეშებ გვერდს. თქვენთანაც ესეა ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

test

1 minute ago, STI-228 said:

დაპოსტვას როდესაც ვაჭერ, არ იპოსტება იქამდე, სანამ არ დავარეფრეშებ გვერდს. თქვენთანაც ესეა ?

არა, ჩემთან ნორმალურადაა.

დავაფდეითდით დღეს, ბრაუზერის ქეშის გაწმენდა სცადე აბა.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Power_VANO said:

test

არა, ჩემთან ნორმალურადაა.

დავაფდეითდით დღეს, ბრაუზერის ქეშის გაწმენდა სცადე აბა.

არ ეშველა. მაინც ან აგვიანებს ან არ პოსტავს თუ არ დავარეფრეშებ.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, STI-228 said:

არ ეშველა. მაინც ან აგვიანებს ან არ პოსტავს თუ არ დავარეფრეშებ.

ოკ, შევამოწმებ აბა კიდევ.

სხვებთან როგორაა?

Share this post


Link to post
Share on other sites

კი აქვს ეგ პრობლემა ჩემთანაც, არ არეფრეშებს დაპოსტვის შემდეგ და ხანდახან გვერდების გახსნაც აგვიანდება

Share this post


Link to post
Share on other sites
35 minutes ago, George said:

კი აქვს ეგ პრობლემა ჩემთანაც, არ არეფრეშებს დაპოსტვის შემდეგ და ხანდახან გვერდების გახსნაც აგვიანდება

ოკ, ჩავეძიები აბა კიდევ კარგად.

ტესტ ტესტ. აბა ახლა როგორაა?

ბრაუზერის ქეშები გაწმინდეთ ოღონდ.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

დავტესტავ და დავწერ თუ დაიპოსტა, ეხლა დაპოსტა დარეფრეშების გარეშე, კეში არ გამიწმენდია, ბრაუზერი 38 ოპერა 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/15/2018 at 8:22 PM, Power_VANO said:

ოკ, ჩავეძიები აბა კიდევ კარგად.

ტესტ ტესტ. აბა ახლა როგორაა?

ბრაუზერის ქეშები გაწმინდეთ ოღონდ.

ჩემთან გამოსწორდა ვანო, მადლობა :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

სერვერი შევიცვალეთ.

თუ რაიმე პრობლემა შეგხვდათ, დაპოსტეთ :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

როგორცკი შემოვდიოდი optional სტეპზე მიშვებდა რო შემევსო რა hardware მაქვს და next-ს რო ვაწვები არ გადადიოდა შემდეგზე, სეივდო და ვსო.

სანამ დეფისები არ ჩავსვი გამოტოვებულ გრაფებში არ გამომიშვა

Share this post


Link to post
Share on other sites

აშკარად პატარა ტორმუზები აქ გვერდიდან გვერძე გადასვლის დროს 1/2 წამით აგვიანებს რაც ძან დიდი დროა მარტო ჩემთანაა ასე ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...